dimecres, 2 de juliol de 2008

Els Boscos

La densitat boscosa a Tagamanent és altíssima, podem dir sense por a equivocar-nos que en els últims 100 anys el bosc ha anat creixent sense aturador, degut en bona part a l´abandonament total de les feines del camp. Ací teniu un exemple d´alzinar amb tota la seva força.


Imatge de tardor a La Baga de La Casa NovaVaren haver-hi alguns incendis fa més de 14 anys, com per exemple en aquesta zona de Santa Eugènia del Congost, va trigar però, poc temps en recuperar-ne la seva majestuositat natural


En el Bosc hi predominen l´alzina i el pi

7 comentaris:

Jordi Gavaldà ha dit...

Genial Josep Àngel, et felicito per descubrir-nos el TAGA! m'ha agradat molt la teva sel·lecció.

Una abraçada.

Jordi Gavaldà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Gavaldà ha dit...

Hola de nou!

Et recomano que activis l'opcció de moderació de comentaris, és un tema de seguretat, jo fa un temps em vaig trobar amb missatges que tenien links de contingut maliciossos (virus).

Una abraçada

jordi c. ha dit...

Hola Josep Àngel, benvingut al grup dels blogs. Espero que serveixi per a que la gent que circula per la c17 se n' adoni que atravessa uns paisatges amb una història i unes persones al darrera.

Salut,

josep àngel ha dit...

Molt agraït amics, Jordi Gavaldà i Jordi Carbonell. Espero que us agradi. Tagamanent no és un lloc molt gran però intentaré ensenyar-vos-ho en aquest bloc.

Salut. Josep Àngel

R Sweetapple ha dit...

Love you photos!

josep àngel ha dit...

Wellcome R.Sweetzapple, I´m glad you like it.

Best Wishes from Catalonia. Josep Àngel