dilluns, 12 de gener de 2009

L´Hivern

Amb la nevada i les pluges d´aquestes últimes setmanes els torrents i rierols de Tagamanent, han recuperat una mica el seu esplendor natural.

Verd espectacular a les ombrívoles feixes de Cal Músic a l´antic nucli de Les Casetes del CongostPassarel.la sobre el Torrent de Seguer
9 comentaris:

David Soler ha dit...

Hola Josep Àngel, ben retornat! Quina gran notícia aquestes pluges i nevades, ha de fer goig tornar a veure torrents plens d'aigua i els boscos ben xops. El millor de tot és que la terra anirà xupant poc a poc aquesta humitat i més tard l'anirà alliberant gradualment. Tot plegat ja feia falta!

Salutacions cap al Congost. David.

josep àngel ha dit...

Ei, David, Agraït per la visita, i benvingut novament.

Si que feien falta aquestes pluges i que no dir de la nevada, sembla tanmateix com si els torrents, els arbres i les bestioletes reneixin de cop.

El teu bloc és impressionant, quines imatges més bones.

Salut, Josep Àngel

Gaetan ha dit...

Bonsoir Josep Àngel, excellente idée d'inclure un vidéo de cet endroit paisible de ta région. Merci pour le lien.

Amitiés du Québec, Gaetan

Jackie ha dit...

Salut Josep,
Je me régale sur ton blog, il est super bien fait ! J'ai appris à aimer Luis Llach en aimant écouter chanter Claude Martì, un chanteur occitan. Nous avons une chanson en commun, j'en suis ravie.

La Provence salue la Catalogne.Amitiés.

Jackie

Familía Vidal ha dit...

Josep Àngel. No sàbia res del teu blog, l'he descobert al veure que eres seguidor d'alguns blogs d'altres amics "panoramics", de fet, m'ha cridat l'atenció la fotografia del teu perfil. Un bon amic, sens dubte.
M'agrada com tens el blog organitzat i la feina que hi ha al darrera de les fotografies velles. Si m'ho permets el linkaré directament des del nostre, i així aniré passant de tant en tant a veure que m'expliqueu els de Tagamanent ( al revés Nen amagat).
Salut des de Vic !!!!

Núria ha dit...

Quines fotos més boniques!!

josep àngel ha dit...

Mercès Familia Vidal i Núria per atansar-vos-hi a aquest petit bloc, espero que us faci patxoca.
Salutacions des de la Vall del Congost. Josep Àngel

Roger ha dit...

Hola Josep Àngel,

sóc en Roger Castellanos, fill d'en Josep Anton Castellanos i de la Carme Corbera, del Mas Santa Eugènia.

He vist el teu bloc, per casualitat, perdent-me per internet. Trobo molt interessants els reculls fotogràfics, tant els antics com els actuals, i penso que també que s'ha d'aprofitar com a espai de denúncia, com pel què fa la Casa Nova. Quina vergonya!

Aniré seguint ben atentament les publicacions.

Salutacions des de l'altra banda del riu! Roger.

josep àngel ha dit...

Benvingut Roger, Me n´alegro molt de la teva visita, no l´actualitzo tant com voldria, però temps al temps, tot es farà.

Com molt bé dius, la destrucció que ha representat per a la Vall les noves obres a la C17 són de jutjat de guàrdia, però amb aquesta trepa de les Administracions no hi ha res a fer, fan el què volen.
En aquesta societat "progressista" que vivim tots plegats, no s´albira res de bo per al futur.
Salut company¡¡¡¡ Josep Àngel